torstai 5. joulukuuta 2013

Uudet tuulet puhaltaa# Vinny Olavi # Groupie High School # Vincenzo Olavi # GHS Racing # Knockout Cocktail # Vinny's Playground # Modern Day Cowboys # nti Kaleva & the Mistake # Los Gran Artistas
Moikka toverit! Niin paljon on tapahtunut viime postauksen jälkeen. Ihmissuhderintamalla on ollut eniten vaikeuksia, mikä tietenkin vaikuttaa myös koko elämän laatuun. Onneksi on niin superpaljon parhaita kaiffareita, että life goes on no matter what! On käyty kahviloissa, baareissa ja ylipäätään everywhere. No tämän blogin pääasiallinen tarkoitus on pitää hauskaa, joten en jaksa itkeä mistään sydänsuruista tänne – nyt kun pikkuhiljaa alkaa taas olla hauskaa, pidetään siitä kiinni. Enjoy the ride!!

# Vinny Olavi # Groupie High School # Vincenzo Olavi # GHS Racing # Knockout Cocktail # Vinny's Playground # Modern Day Cowboys # nti Kaleva & the Mistake # Los Gran Artistas
Ensinnäkin puhtaalta pöydältä aloittamiseen kuuluu jonkinlainen muutos. Meikäläisen tapauksessa sen muutoksen ensimmäinen porras oli uusi kaara. FUCK YEAH, vaikka oli haikeaa luopua 18-vuotiaasta asti moitteettomasti palvelleesta Chrysler Neonista, täytyy uudesta Coupe Volvosta olla erityisen ylpeä. Oli aika coolia käydä huristelemassa parkkihallissa katto laskettuna peräkonttiin. Voin kuvitella, mitä valvontakameroiden ukkelit on ajatelleet nauhoja katsellessaan… :P Toiseksi portaaksi parempaan elämään laskisin skumppaämpärin, jääpalasetin ja tietysti itse sen kuoharikokoelman ostamisen. Onko mitään siistimpää kuin tsiigailla Miami Vicea illat pitkät ja nautiskella juustoista ja kuohuviinistä? Ei ainakaan mun mielestä. Oltiin Rukalla tsekkaamassa Nordic Openingia ja pakkohan ne skumpat oli roudata mukana sinnekin. Meidän suosima chillailumesta oli muuttanut nimensä Hanki Bariksi, mutta edelleen siellä viihtyi hyvin after ski -tunnelmissa. Joku satunnainen herrasmies maksoi vielä meidän taksin takaisin Vuosseliin, joten mikäs siinä! Suomalaisten menestyksestä tuolla maailmancupin avauksessa ei ole sen enempää kerrottavaa, vaikka itse Niinistön Salekin oli joukkuetta kannattamassa…


# Vinny Olavi # Groupie High School # Vincenzo Olavi # GHS Racing # Knockout Cocktail # Vinny's Playground # Modern Day Cowboys # nti Kaleva & the Mistake # Los Gran Artistas
Netflix-kuume on tullut tiensä päähän, sillä Mike esitteli meitsille uuden HDFin-palvelun, joka hakkaa kyllä edellä mainitun sekä hinnassa että laadussa. Jäbä tuli eräänä iltana dokaileen ja hengaileen, tsiigattiin niitä leffoja ja pyörähdettiin vielä Mestassakin illan päälle. Seuraavana päivänä tuli vielä näyttäydyttyä Otto K:ssa ja Dionessakin, joten sunnuntain kuvaussessiot uuden auton kanssa olivat huomattavasti normaalia lyhyemmät. Oli mukavaa nähdä pitkästä aikaa Roxxxieta ja Motor-Johnyakin Nuclear Nightclubissa. Siellä veivanneista coverbändeistä se Cultia soittanut oli kyllä niin helvetin huono, että oli pakko poistua Subwayn suuntaan, äijät veti vielä jumalauta jotkut huumoriteepaidat päällä. 

# Vinny Olavi # Groupie High School # Vincenzo Olavi # GHS Racing # Knockout Cocktail # Vinny's Playground # Modern Day Cowboys # nti Kaleva & the Mistake # Los Gran Artistas

Jyväskylässä vietetyn, kauniin Hotelli Alba -illan jälkeen otettiin varaslähtö uuden treenikämpän sisustamiseen ja kannettiin maalit sekä pensselit Hiukkavaaraan. Voitte Instagram-kuvista tsiigailla uutta ilmettä – on pinkkiä ja on myrkynvihreää! Tässä vaiheessa en vielä tiennyt, että Mike kärsi jo alkavasta kurkkupaiseesta, joka meinasi pilata meidän koko Helsinki–Hyvinkää-keikkarundinkin. Jäbän omasta blogista voitte lueskella enemmän sen sairaalareissusta ja myös noista keikoista, mutta jotakuinkin näin se meni: Poimittiin Mike kyytiin sen kämpiltä (äijä oli kaksi tuntia aikaisemmin päässyt sairaalan letkuista) ja tukka putkella kohti Stadia. Ehdin lukemaan matkan aikana sekä Tuksun omaelämäkerran loppuun että aloittelemaan Janne Ahosen loistavaa tiiliskiveäkin vähäsen siinä läpänheiton ja parin keiton lomassa. Perillä Jake Pistokoski odotteli jo kompit reenattuna, mikä on Rockberryn tilanne. No Mike handlasi keikan kuntoonsa nähden loistavasti, minkä jälkeen otettiin vielä porukalla taksi Bäkkärille. Seuraavan päivän kruunasivat loistavat safkat ja uuden levyn kansikuvan kuvaussessiot. Meikän yksi suurimmista idoleista, Juha Veijoinenkin pistäytyi Club Libertessä, vittu että on karismaattinen tyyppi kaikin puolin! Bar Zoomin keikka Hyvinkäällä onnistui sekin loistavasti. Päällimmäisenä tuosta kaupungista jäi mieleen loistava hotelli, johon kuuluivat kuntosalit, aamusaunat, uinnit, safkat jne. Onnistuneen viikonlopun jälkeen lyötiin Cocktailin soundtracki soimaan, kärppäpeli pyörimään läppäriltä ja pommitettiin kohti kotia jälleen muutamaa keikkaa rikkaampana.


# Vinny Olavi # Groupie High School # Vincenzo Olavi # GHS Racing # Knockout Cocktail # Vinny's Playground # Modern Day Cowboys # nti Kaleva & the Mistake # Los Gran Artistas
Luxus-tunnelmissa on tullut viihdyttyä myös noiden skumppapullojen lisäksi. Eräs hauskimmista illoista tänä vuonna koitti, kun paineltiin Vanhan Paloaseman vielä ollessa kiinni privaattipuolelle maistelemaan viinejä. Myöhemmin yö jatkui illallisella Toripolliisi-ravintolassa ja vielä Hemingwayssa parilla tuopillisella. Pakkohan se oli Mäkkäriinkin vielä lähteä, vaikka nuo illallisruoat olivat jo sinällään supertäyttävät. Tämä hektinen viikko puolestaan huipentuu itsenäisyyspäivään modernissa Tamperetalossa sekä meikän ja Miken akustisiin setteihin Kultakalassa. Näistä saatiin esimakua jo Vanhassa Artturissa muutama viikko sitten, kun vedettiin pari settiä countrya ilmoille.


# Vinny Olavi # Groupie High School # Vincenzo Olavi # GHS Racing # Knockout Cocktail # Vinny's Playground # Modern Day Cowboys # nti Kaleva & the Mistake # Los Gran Artistas
Sen lisäksi, että oon mainostanut tämän blogin kohtalon olevan vielä toistaiseksi hyvinkin auki (parempaa on luvassa), on mulla ja Rockberryllä vähän suunnitelmia tulevaisuuden suhteen teidän päänmenoksi. Hauskaa loppujoulukuuta, ja alle vielä lista suosituksista ja disautuksista (huomioi HDFinin osuus arvioiden määrässä)…

# Vinny Olavi # Groupie High School # Vincenzo Olavi # GHS Racing # Knockout Cocktail # Mike Rockberry # Vinny's Playground # Modern Day Cowboys # nti Kaleva & the Mistake # Los Gran Artistas
Topit:


- Viimeinen ristiretki ja Docventures (Arman Alizadin uusin sarja osuu vihdoin kultasuoneen traagisuudessaan, pisteitä myös Rantalalle ja Milonofille innovatisuudesta)


- Killing Season (Tarvitaanko leffan onnistumiseen sittenkään muuta kuin De Niro ja Travolta taistelemassa metsässä vastakkain edesmenneen sodan tunnelmissa)


- Robocop II (Vaikka eka osa on se klassisin, et voi päästä lähemmäs 80-lukua väreissä, muodissa, musiikissa)


- Jason Becker (Entinen David Lee Rothin jne. kitaristi sairastui parantumattomasi, mutta jatkaa säveltämistä – dokkari worth of watching!)


- Michael Monroen Stained Glass Heart (Tämän syksyn kovin musauutuus Linnanmäellä kuvattuine videoineen)


- Dealers & Rise Of The Foot Soldier (Ekassa college-jäbä haluaa tarjota narkkariäidilleen paremman elämän diilaamalla kamaa, toisessa englantilainen futishuligaani laittaa huumekaupan muodossa isomman vaiheen päälle ja veri roiskuu – molemmat katsottavia vaikkeivat ylläkään Layer Caken tasolle)


- G-Fella (Huoleton tosi-tv aloittelevasta räppäristä levytyssopparin perässä – toimii!)


- Bangkok Dangerous (Nicholas Cage jälleen kerran palkkamurhaamassa porukkaa Thaimaan uudelleenfilmatisoinnissa, sopii torstai-iltojen action-viihteeksi)


- Leijonasydän (Hauska, puoleensavetävä, tunteita herättävä – syksyn todennäköisesti paras kotimainen)


- Hobo With A Shotgun & Death Sentence (Kaksi loistavaa näyttelijää – Rutger Hauer & Kevin Bacon lahtaamassa porukkaa kostomielessä – näin ne payback-leffat tulee tehdä OH YEAH!)


- Half Nelson (Ryan Gosling opettaa skideille historiaa, mutta käyttää itse kamaa minkä kerkeää – suosittelen ihan vitun jokaiselle!)


- Odd Thomas (pitkästä aikaa hyvä kirjaanperustuva scifi, jossa kuolleiden kanssa keskusteleva jäbä pelastaa koko kaupungin massamurhalta)


- 42 (Tällaisia urheiludraamoja lisää – ensimmäinen mustaihoinen pelaaja, Jackie Robinson baseball-kentillä, hakkaa mennen tullen esimerkiksi Any Given Sundayn)


- Hit & Run (Jos olet mies, hetero ja suhteellisen normaali – go for it! Autoja, aseita, läpänheittoa ja nokka kohti Kaliforniaa)


# Vinny Olavi # Groupie High School # Vincenzo Olavi # GHS Racing # Knockout Cocktail # Vinny's Playground # Modern Day Cowboys # nti Kaleva & the Mistake # Los Gran Artistas


Not so hotit:


- Into The Night (80-luvun klassikko, jossa biisit, autot, sisustus, muoti ja tarinakin on kohdillaan. Jotenkin oudosti vaan tuntuu, että tämä on jo LIIAN kasaria…)


- The Veteran (Unettavassa toimintadraamassa entinen Afganistanin veteraani palaa koti-Britanniaan ja sotkeutuu paikalliseen ammattirikollisuuteen)


- La Bamba (Ritchie Valens on yksi rockin pioneereista, mutta tätä leffaa ei kyllä kannata katsoa missään bilefiiliksissä tai jää ilta varmasti lyhyeksi)


- Hamburger Hill (mm. Don Cheadle näyttelemässä ylivenytetyssä ja aivan VITUN kliseisessä Vietnam-pätkässä)


- Funny Games (Vielä monta astetta sairaampi kuin esim. Kellopeliappelsiini ja anteeksi vain, mutta ei jaksa näin ahdistavaa leffaa, ei missään tilanteessa)


- Only God Forgives (Miksi näistä uutuustoimintaleffoista tehdään näin helvetin pitkäveteisiä)


- Drillbit Taylor (Owen Wilsonin tuonaikainen itsariyritys jätti itse leffan pahasti varjoonsa, eikä syyttä – kolme jenkkinörttiä palkkaamassa Wilsonia henkivartijaksi – hohhoijaa!)


- Prinsessapäiväkirjat (Tämä on juuri niitä tyttöjen suosikkileffoja. Joku muija saa tietää olevansa kruununperillinen ja sitä rataa, on romanttista komediaa ja blaa blaa blaa)


- Kon Tiki (Menee tälle puolelle siitä syystä, että loistava tarina norjalaisesta tutkimusmatkailijasta Tyynellä Valtamerellä on onnistuttu jotenkin vesittämään liian hitaalla tempolla ja unettavalla dialogilla)


- Säpinää San Franciscossa (Hyvä alku kolmesta eritaustaisesta etnisestä jengistä ei räjähdä missään vaiheessa odotetulle tasolle)


- Ihmisen Poika & Päivä Jona Maailma Pysähtyi (Suurin osa 2000-luvun scifistä on paskaa, kuten myös Keanu Reeves Klaatuna ja Clive Owen Fallout-tyyppisessä, apokalyptisessä maailmassa, jossa edes lapsia ei enää synny normaaliin tapaan)

# Vinny Olavi # Groupie High School # Vincenzo Olavi # GHS Racing # Knockout Cocktail # Vinny's Playground # Modern Day Cowboys # nti Kaleva & the Mistake # Los Gran Artistas