sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Parrasvaloissa...


# Vinny Olavi # Groupie High School # Vincenzo Olavi # GHS Racing # Knockout Cocktail # Vinny's Playground # Modern Day Cowboys # nti Kaleva & the Mistake # Los Gran Artistas
Tenniskausi on alkanut jälleen voitokkaasti! Voitot Murdellista numeroin 6–0, 6–1 ja 6–4, 7–5 on otettu osaksi kirkkaan vihreiden Adidas AdiZero Aegis -tennarien ansiosta, jotka ovat niin coolit, että niillä voisi huolettomasti viettää aikaa vaikka viiden tähden ravintolassa. Kengistä puheenollen, oon yrittänyt etsiä uusia valkoiseja bootseja kissojen ja koirien kanssa, joten käytettiin tiistainakin aikaa kyseiseen puuhaan. Kenkien sijaan löysin Kultajousesta upean kultaisen klokun, joka on uusi pakkomielteeni – se näyttäisi ranteessani juuri sopivalta nyt kun valmistujaisetkin ovat vihdoin edessäpäin. Shoppailu ja edellisen illan trippi Henry’siin ja Apteekkariin väsyttivät sen verran, että ilta oli pakko viettää EM-futiksen (God bless Ballotelli & Cassano!), Metallican Making of Black Album -jakson sekä Pink Floyd -dokkarin merkeissä. Futiskisojen avauspäivä sattui superkiireiselle perjantaille, ja lanka meinas jo vittu palaa loppuun ennen iltaa. Päivän kohokohta oli pieni hetki kaupunkiromanttisessa maisemassa takapihalla, kun levitin EM-opaslehdet eteeni, koppasin käteeni hanin mulle ostaman jääkylmän Brooklyn-bissen ja relaxoiduin auringossa kaikista päivän koettelemuksista. Kyytipojaksi haettiin vielä popcornit ja dogit Rotuaarilla kojuaan pitävältä Nakkifakiirilta. Samaan aikaan Nitro ja Rockberry olivat bailaamassa Mötiköitä Stadissa. Rento ilta oli omiaan takamaan myös täydellisesti onnistuneen akustisen keikan lauantaina.

Wegster chilling out...
Hektinen viime viikko alkoi Heinäpään studiossa laulunauhoituksilla. Half-Pricen vokaalit kuulostaa kyllä kieltämättä erittäin cooleilta oikeassa mestassa purkitettuina. Kiitti Wexxterille siitä, että saatiin käyttää jäbän luukkua yöpymiseen! Äijältä löytyi myös viihdykkeitä, kuten sauna, cooleja kirjoja, safkaa sekä läjä PS3-pelejä ja DVD-levyjä varustettuina saatanan isolla laajakuva-flätillä. Pyöritin ensi töikseni Nirvanan sekopäisen Live! Tonight! Sold Out!! -dvd:n sekä Mötleyn Lewd, Crüed & Tattooedin, jossa muuten extroista löytyy bändin eka koskaan nauhoitettu biisi, upea ”Nobody knows what’s like to be lonely”. Myöhemmin jauhoin selvän victoryn NHL12:n talviklassikossa, kun Detroitille kirjattiin 5–1-voitto San Josesta. Studioöiden jälkeen oli mukavaa kuluttaa aikaa myös murun kanssa. Seuraavan päivän hohtominigolf Pelibunkkerissa ei mennyt ihan yhtä nappiin, sillä hävisin yhdeksän reiän kierroksen yhden lyönnin marginaalilla. Laitan osan tästä Torreron lounassafkojen sekä Linja 25:n ison ale-bissen piikkiin. Sulattelin safkoja loppuillan lukemalla auringossa James Clavellin Shogunia ja hakkaamalla Fight Night Championin Legacy Modessa porukkaa  ”Iron” Mike Tysonilla. Testasin ennen nukkumaanmenoa vielä Wexxin sota-arsenaalin Battlefield kolmosesta Tom Clancyn End Wariin. 

Meitsin kärsineet leegot hoitui kuntoon YTHS:n hammaspolilla, mutta rakkaan Nena-marsun kunto aiheuttaa vielä harmaita hiuksia. Kasvaimen poisto onnistui nappiin, mutta karvapalleron leikkaushaava ei ole parantunut vielä ihan täysin. Se täytynee roudata vielä kerran eläinlääkäriin. Kun toin Nenaa kirurgilta pikkuruisessa korissa, joku papparainen friikkasi meitsille Chryslerin parkkeeraamisesta kielletylle paikalle talon eteen, joten käskin luonnollisesti äijän painua vittuun. Käväistiin murun kanssa juhlimassa marsun paranemista Puistolan herkkukahveilla ja vielä myöhemmin Kauppuri 5:n burgereilla. Mike koodaili meitsille illan päälle. Bändin uusi valosetti  on vihdoin saapunut, ja lisäksi ollaan buukattu kahdeksan keikkaa kesän ajaksi näin alkuun (tsekkaa sivupalkin keikkaosio!). Lyötiin myös lukkoon, että treenataan Backyard Babiesin ”Minus celcius” coveriksi, sillä biisi edustaa hiukan paremmin GHS:n uutta linjaa kuin aikaisemmat lainakappaleet.
# Vinny Olavi # Groupie High School # Vincenzo Olavi # GHS Racing # Knockout Cocktail # Vinny's Playground # Modern Day Cowboys # nti Kaleva & the Mistake # Los Gran Artistas

Keskiviikko päättyi vauhdikkaasti, kun luxus-illallinen Introssa kylmäsavulohipastoineen, drinkkeineen ja ylellisine suklaa-jälkkäreineen johti vielä visiittiin uudistuneessa Ilonassa ja Henkassa. Kaksi paikallista mimmiä huuteli meitä terdelle auttamaan jättiläismäisen skumppapullon litkimisessä, joten istuttiin loppujen lopuksi isossa porukassa kilistelemässä laseja ja nauttimassa täydellisestä terassikelistä. Aurinkoinen torstai omistettiin auringonpalvontaan betonilaiturilla ja loistavien iPhone-pelien, Bag Itin ja Parking Frenzyn pelailuun. Kun palasin kaupunkiasuntooni Ouluun, huone oli vittu täynnä ilmapalloja! No tytöt olivat viettäneet polttareita luukussani ja päättäneet nostaa tunnelmaa balleroilla, joten mikäs siinä, eipähän tarvitse sisustaa uudestaan ennen seuraavia bileitä. Skippasin The Psycho Seasonin debyyttikeikan Ykän Pubissa, koska olin aivan saatanan väsynyt. Seuraava aamu valkenikin vähien unien vuoksi vähän paskoissa viboissa, mutta päivästä tulikin uskomaton, sillä meikät roudattiin yllätykseksi Rukalle koskenlaskuun! <3 Yksi parhaista ylläreistä ikinä, ja pakko myöntää, että Ruka Adventuresin järjestämä trippi Villissä Virrassa vetää vertoja Equator Expeditionsin laskuille Nepalin Bhote Khosi -koskella. Tällä kertaa koko jengi kuitenkin pysyi botskissa toisin kuin Himalajalta alas laskettaessa, jolloin mimmejä lenteli pitkin Nepalin jokia joka toisessa stopparissa. Viikko päättyi perheen kanssa luxus-illalliseen Torrerossa. Meitsin menu koostui chorizo-makkaroista, valkosipuli-lihapullista ja -leivistä, kanoista, kultaotsa-ahvenesta, suklaajätskeistä sekä San Miquel -kannusta. Yammyyyyy!