lauantai 17. joulukuuta 2011

Turha värjää, etten imeny eilen märkää!

# Vinny Olavi # Groupie High School # Vincenzo Olavi # GHS Racing # Knockout Cocktail # Vinny's Playground # Modern Day Cowboys # nti Kaleva & the Mistake # Los Gran Artistas


Cheeeers, mates! Jouluq on jo pitkällä, eikä lunta näy missään. No pakko ottaa tästäkin kaikki irti esimerkiksi lenkkeilyn muodossa, joka on taas muodostunut jokapäiväiseksi rutiiniksi. Eilen aamulla sain pähkähullun idean, kun insomnia kolkutteli ovea varttia vaille kuusi aamulla. Vedin lenkkikamat niskaan, hyppäsin vesisateiseen Oulun aamuun ja juoksin tunnin ajan biisit korvilla Rocky-tyyliin kuin hullu ennen ansaittua aamusaunaa. Tykittely on hyvää fyysistä rasitusta mutta myös mielenterveyttä hoivailevaa liikuntaa. Sitä tarvitaankin, sillä tällainen hektinen lifestyle veisi muuten voimat pääkopankin puolelta melko äkkiä. Teatteritreenien, bändiharkkojen, opiskelun ja parisuhteen yhteensovittaminen ei aina välttämättä ole peace of cakea, joten aivojen tuulettaminen tulee välillä tarpeeseen, for real! 
   
Vapaa viikonloppu kaikenlaisista treeneistä vaihtui kuitenkin Helsinki-hengailuun, jossa vietin kaksi-iltaa söpön tyttöystäväni ja rakkaiden Kölnin opiskeluaikaisten frendien seurassa bailaten ja hilluen. Lauantaina vedettiin taksilla Ahjon eteen, jossa vittumainen ovimies ei päästänyt meitä jonon ohi noin minuutin yli yhden, kun tarkoituksena oli ollut olla paikalla viimeistään tasaan mennessä. Aivan loistava ilta kuitenkin, mistä iso kiitos isäntäväelle! Sunnuntaina, mun syndepäivänä, vedettiin brunssia naamaan Krullassa, mikä sopi meitsille mainiosti ihanan juustotarjonnan ja pursuilevan pekoniastian vuoksi. Pikaisen Forum-shoppailuvisiitin päätteeksi heitin Converse-laukkuni olalle Alppiharjussa ja dallailin Brahen luistelukentän ohitse aina Mäkelänrinteelle saakka, josta ilta jatkui parhaassa seurassa edelleen Bäkkärille ja sieltä vielä Mikonkadun Amarilloon Big Brother -jatkobileisiin. Seuraava aamu meni levytellessä, kunnes raahauduttiin ylös kello neljän aamupalalle rautatieaseman Namaskaariin. Vanhana intian- ja nepalinkävijänä meikä ajatteli lisätä safkaan vähän ytyä, joten tyhjensin curry-kastikkeelta vaikuttavan lootan lautaselleni kokkien mulkoillessa äimistyneenä. No eihän se mitään currya ollut, vaan jotain saatanan tulista vindaloo-settiä, jota edes tällainen supertulisen ruoan ystävä ei saanut nieltyä, hah! Matka jatkuikin vedet silmissä kohti Oulua. Nitro otti koodia Hevimestasta, mutta skippasin sen ja hain sen sijaan Fratellista maanantai-illan yöpizzan ennen kuin kellistyin Jare&VilleGallen loistavien musavideoiden siivittämänä hyvin ansaitulle levolle.  


Bar Bäkkäri
Juhlia on piisannut muutenkin. Itsenäisyyspäivä huipentui punaviinin ja gourmet-safkojen jälkeen meidän osalta visiittiin Palaverissa ja Karmassa Seinäjoella, kun taas eilinen ilta johti Kuopion Amarilloon ja sieltä aina yhtä tunnelmalliseen Henkkaan, vaikka Anna Abreu olikin keikkansa perunut (onneksi). Maailman ammattitaitoisimman meikkiexpertin käsissä jättiläismäiseksi tupeerattu fledani herätti myös ansaitusti savolaisten huomion. Ai niin! Meidän kommuuniin muutti kaks aivan hellyyttävää kattia, joiden seuraa en kissafriikkinä tietenkään voi millään vastustaa. Homoseksuaali Valtteri ja se lihavampi eli Mauri (tai ”Kissa”, kuten mä sitä aina kutsun) katsovat aina tarpeelliseksi keskeyttää tv:n katsominen tai muut turhat hommat tuppautumalla levyttelemään syliin tai mun päälle niin, ettei muista hommista tule yhtään mitään. Valtsu myös viettää usein aikaa meidän vaatekaapissa. Niin ja oven aukaiseminen esim. yöllä johtaa siihen, että elukat ovat heti vaatimassa huomiota osakseen. Teekkaritalon piqjoulut Oulussa olivat puolestaan pienoinen pettymys ensimmäistä kertaa, joten katsoinkin tarpeelliseksi häippäillä Nitron seurassa Torikadun Hevimestaan vielä hetkiseksi. BTW – kitaristimme viettää siellä vittu enemmän aikaa kuin kotonaan. Kuluneella viikolla meitsi nukkui univelkoja pois ja levyttelin sellaisia kahdentoista tunnin yöunia tuosta noin vaan. Söin terveellisesti ja vedin kuntopiiriä. Hyvillä suhteilla (;D) kotiini asti toimitettu Kinder-joulukalenteri sen sijaan on ollut ainut paheeni (juustojen lisäksi). Ei jumalauta, että on uskomaton kapistus! Joka päivä luukusta löytyy suussasulavaa kamaa tyyliin muna, pötkylä tai vittu kourallinen kinder-minicandeja.
 

Joulunaika on aina helvetillistä kulutusjuhlaa. Chryslerin huollon ja lahjojen lisäksi ostelin itselle muun muassa uudet farkut, kauluspaidan, collegen, karvalakin, supercoolit headphonet ja Boston Bruinsin pipon JVG:n hengessä Zeppelinistä. Rahaa on palanut myös safkoihin, sillä en vain saa tarpeekseni Rosson vuohenjuustopastoista enkä Olimpoksen uunilampaasta. Ai niin, ollaan me ehditty treenaamaankin! Wexxter haki koko porukan kyytiin hulppealla Audillaan eräänä aamupäivänä, minkä jälkeen kulutettiin koko päivä treeniksellä palautellen mieliin livebiisejämme ja nauhoitellen uusia. Heiteltiin Miken kanssa Nitrolle ja Wegsterille toiveita tyyliin: ”Soita nyt jotain paskaa siihen kohtaan vielä! Hei no ei nyt ihan mitään noin karmeeta skeidaa, vähän parempaa kuitenkin. Ei saatana, tuo kuulostaa ihan hirveältä. Tuo taas toimii – purkkiin vaan heti välittömästi!” Välillä basistimme nukkui päikkärit sohvallaan, kun Matt jauhoi omia osuuksiaan purkkiin. Meikä nauhoitti lauluosuuksia myös muutamaan biisiin, joten kun ykköslevy tulee ulos, on kakkosellekin jo runsaasti kamaa valmiina. Ja siitä se vasta loistava tuleekin! Voin valottaa sen verran, että alustavasti Payback Timeksi nimetty levy tulee sisältämään groupie-rockin lisäksi sekoituksen countryä, grunge-maistiaisia, merirosvolauluja ja räppiäkin. Niin ja se Chinese Democ… ei ku sori Slippery Stuff. Sanottakoon näin, että on hyvin mahdollista, että levy on valmiina jo ensi viikon aikana, FINALLY! :)
 
”Vinny-boy”


PS. On se vitun hienoa, kun voi pelailla C64-ajan suosikkiani Last Ninjaa iPhonella aina kun haluaa ja tsiigailla biisiemme sanoituksia lyyrikat-osiosta, check it out!