tiistai 2. elokuuta 2011

Hanging with the boys...


Viime keskiviikkona Mike joutui rankkaan valokuvaussessioon Keltasen Aitan yläkerrassa, kun äijän käskettiin esimerkiksi posettaa makuuasennossa saatanan jyrkissä kierreportaissa ja istua paskannuasennossa miestenvessan kopissa rumpukapula suussa sekä bissemuki kädessä. Kaikki tämä siis Slipperyn kansilehteä varten. Äijä oli sen näköinen, että sille oli pakko tarjoilla jotain lohduketta, jota olikin luvassa, kun Matt Nitro kaahasi Volvollaan hakemaan koko possen treenikämpille. Matkalla Raahesta Ouluun Maza oli kaiken lisäksi vedättänyt melkein korttinsa hyllylle, joten tääkin heebo oli syystäkin vähän äkäinen. No heti, kun päästiin sisään Hiukkavaaran ghettoon, Matt tarjoili shotit jotain helvetin salmiakkisnapsia, ja jamittelut potkaistiin käyntiin taas fiiliksissä. Meikä oli raahannut läbbärin megeen  sitä varten, että esittelin äijille hieman jännittyneenä uusia versioita levyn biiseistä. Olin nimittäin tunkenut niihin syntikkaraidan jos toisenkin, mut hyvin tuntui kelpaavan. Levy alkaa olla kohta valmista kamaa – JEAH!
Matt Nitro

Skulattiin setti pari kertaa läpi läpänheiton ja drinkkien lomassa, ennen kuin Rockberry hoiti taksin keskustaan, jossa pienen Letkunpuisto-hengailun jälkeen siirryttiin Otto K:n ja maailman älyttömimmän taksireissun (kävelemällä viis minsaa, taksilla kymmenen) kautta Aittatorille bailaamaan ankarasti. Wegster häippäili jossain vaiheessa kebabille ja meikä vähän myöhemmin Kinogrillin eväät kädessä bunkkaamaan, mut Mike ja Matt olivat kuulema jatkaneet iltaansa vielä Hevimestassa ja vittu Annassa & Albertissa, HAH! Äijät oli sieltä lähdettyään ja pizzat tilattuaan ottaneet taksin kolmannen kerran kyseiselle illalle ja vetäneet autokyydillä Alppilaan jatkamaan bileitä. Voin kuvitella Miken kaiffarin fiilikset, kun  rakas rumpalimme soittaa jäbälle viiden aikaa yöllä, et ”moi me tullaan sinne nyt, bileet pystyyn”. Tyyppien bailut oli loppuneet kymmenen aikaa aamulla – jolloin Matt Nitro oli nukahtanut kesken Buzz-pleikkariskaban – vain jatkuakseen seuraavana päivänä uudestaan.

Meikä selvisi ihmeen kaupalla kello kymmenen bussiin joka vei mut Kuopioon, jossa hengattiin seuraavat päivät Kuopiorockissa parhaassa seurassa tsiigaten muun muassa Reckless Lovea, Uniklubia, Rosy Dreamia ja sitä helvetin Waspia, jonka aikana tosin taisin istua anniskeluteltassa venailemassa keikan loppumista ja pähkäilemässä olisiko järkevää hypätä benji vai keskittyä bailaamiseen. Sunnunaina syötiin kuin siat ja käytiin simmailemassa kuin lohet, samalla iisisti chillaten. Myös osa mun t-paidoista sai uuden iloisen, revityn ilmeen. Meikä odotteli pelonsekaisin tuntein jotain helvetin puhelua Oulusta, sillä Matt Nitro aikoi viettää Qstock-viikonlopun bunkaten treenikämpällämme Hiukkavaarassa. No onneks jäbä oli taksilla sahaten ottanut festarit kuitenkin sen verran iisisti, että treenis oli täydellisesti kondarissa vielä maanantainakin.     
Mike Rockberry # Wegster # Knockout Cocktail # Modern Day Cowboys # Groupie High School # nti Kaleva & the Mistake # Los Gran Artistas

Käytiin tänään Miken kanssa lounastamassa Amarillossa ja pohdittiin uutista, joka saatiin myöhään eilisiltana. Me soitetaan ens lauantaina puolen tunnin gigi Nuclear Nightclubin alakerrassa bändimaratonissa! Venailtiin safkoja AIVAN SAATANAN KAUAN, mut suunniteltiin samalla settilistaa ja muita keikkaan liittyviä juttuja sekä kelailtiin viikonlopun tapahtumia. Odotellaan muuten aivan jumalattoman isoa banderollia, joka aiotaan vetäistä sit keikoilla peittämään meidän takaseinää, AWESOME. Illalla skulattiin meidän ens lauantain setti muutaman kerran läpi. Slippery Stuffin biisit lähtee kohta viimeiseen miksaukseen ja sit masterointiin, joten hommat rullaa eteenpäin vauhdilla. Good night darrrlings and remember - it’s gettin hot hot hotter than hell...