perjantai 19. elokuuta 2011

Diipit tripit, baby!

# Vinny Olavi # Groupie High School # Vincenzo Olavi # GHS Racing # Knockout Cocktail # Vinny's Playground # Modern Day Cowboys # nti Kaleva & the Mistake # Los Gran Artistas
Treenattiin elokuun eka viikko vain meidän viiden biisin settiä lauantain Nuken keikkaa silmälläpitäen. Saman veckan torstaina roudasin vihdoin ja viimein valmiit tapet studiovelho Timmy Loverille, joka todennäköisesti saa Slipperystä vielä varsin paljon jotain coolia irti. Olin hyvillä fiiliksillä aiheestakin, mut ne helvetin treenit meinas jäädä väliin siitä syystä, että Mike ja Matt Nitro olivat taas bilettäneet edellisen päivän siihen malliin, ettei kummastakaan jäbästä meinannut olla treenikaiffariksi. Onneks äijät terästäytyivät viime hetkillä, ja hyppäsin Wegsterin hulppean Audin kyytiin keskustan gallerian edestä. Nyt olikin meitsin vuoro bilettää, joten pummasin pikaisten jamisessioiden jälkeen Mazalta kyydin Hollihaan puistoon, jossa meitsin hyvät frendit olivat jo varsin kuumissa piknik-tunnelmissa. Illan hämärtyessä kiidettiin Bar Onen ja Kaarlen kautta Nelifemman dancefloorille, jonka jälkeen pistäydyin Piccololla burgerilla ja olin jo poistumassa bilekuvioista, kun mut yksinkertaisesta pakotettiin vielä loppuillaksi takaisin Kaarlen lämmitetylle terassille. Torstai loppui vihdoin ja viimein siihen, kun yks mun kaiffari sammui eteisen lattialle skeitti kainalossa, vittu.

Seuraavana päivänä pakoittauduin olemaan tekemättä yhtään mitään, ja ainoa minne liikahdin, oli noin viidentoista metrin matka Pannun alakertaan, josta hain ansaitun slicen pizzaa tiukan kuntokuurin keskellä. Illalla vaihdoin löhöilyt hetkeksi keskivartaloliikkeisiin, jonka lomassa kului tietysti Baywatchia parin jakson verran. Keikkapäivän aamuna kävin virkistävällä aamulenkillä Nalliqarissa auringon paahtaessa samalla parin päivän myrkkyjä pois elimistöstä. Saunan ja suihkun jälkeen oli aika rentoutua päikkäreillä, joiden jälkeen alkoi saatananmoinen stailaaminen illan gigiä varten. Päädyin valitsemaan nahkalegujen kanssa mustat bootsit ja Mötley Crüe -topin sekä farkkutakin, unohtamatta tietenkään nahkasormikkaita, huiveja, tupeerattua fledaa ja intiaanikorvakoruja. Wexxter meinasi jo menettää hermonsa meitsiin katsellessaan vierestä mun tälläytymistä, mut ehdittiin kuitenkin ajallaan treenikselle, josta pikaisen jammailuhetken jälkeen paineltiin kamat peräkontissa bäkkiin keskustaan.

# Vinny Olavi # Groupie High School # Vincenzo Olavi # GHS Racing # Knockout Cocktail
# Vinny's Playground # Modern Day Cowboys # nti Kaleva & the Mistake # Los Gran Artistas
Ehdittiin hengata meitsin luukussa ja Otto K:n patiolla noin parin tunnin ajan, ennen kuin h-hetki koitti Nuclear Nightclubin tiiviissä alakerrassa. Perhosia oli vatsassa yllättävän vähän, mikä näkyi myös keikkasuorituksessa. Viisi biisiä paahdettiin ultimaalisessa hurmiossa – varsinkin, kun saatiin vedettyä setin ajaksi hyvin yleisöäkin paikalle. Meikä meinas repeillä The World is yoursin kertosäkeessä, sillä en oo tottunut mikkiständiin, jota ei saa liikutella senttiäkään. Yritinkin heitellä jotain trikkiä sillä saatanan kepillä varmaan viis eri kertaa, kun viimein tajusin, ettei se todellakaan liiku mihinkään siihen köytetyn piuhan vuoksi. Mike taas meinasi feidata rumpujen takaa, sillä äijä heitteli tuttuun tyyliinsä stickejään ilmaan, kunnes huomasi jossain välissä että ei saatana – nehän loppui jo. Onneks jäbä oli tajunnut jemmaneensa muutaman kapulan rumpusetin takana maanneeseen reppuun, muuten Rockberry olis joutunut ravaamaan bäkkärille saakka hakemaan uutta stickkiä – vittu kesken biisin, hah! Keikan jälkeen treffattiin kaikki parhaat kaiffarit, ja illan kuluessa kierreltiin Wingerit, Snookerit ja Keltaiset Aitatkin. Oli myös nastaa heittää läppää vanhojen KC-kamujen kanssa, jotka oli myös tsiigaamassa meidän ekaa vetoa.

Saatiin parit jamit pystyyn vielä ennen viime viikon tiistaita, jolloin meikä häippäili loppuviikon kestäneelle, ULTRASIISTILLE roadtripille vieläkin coolimmassa seurassa. Otin matkaan helvetillisen kasan levyjä ja vieläkin isomman keon vaatteita. Onneks mun Chrysler on hyvä ori, ja se vei meidät  stereot huutaen ja arska samalla killottaen Kuopion, Helsingin ja Seinäjoen kautta takas Ouluun – ihan kivasti kilometrejä muutaman päivän sisällä. Helsingissä osoitteena oli taas tuttuun tyyliin Bar Bäkkäri, jossa mm. tutustuttiin mielenkiintoisiin ja ööö hiukan kummallisiin Lanceen, Nancyyn ja Bret Michaelsilta erehtymättömästi muistuttaneeseen Hiustenpidennysmieheen, joista viimeisenä mainittu tuntui olevan joka paikassa rapsuttelemassa ihmisiä vatsasta kampoineen, hiuslakkapurkkeineen ja tyhjine kitaralaukkuineen. Myöhemmin samalla viikolla bongasin saman jäbän notkumassa Oulusta, Musiikki Kullaksen bussipysäkiltä, MITÄ HELVETTIÄ?!

# Vinny Olavi # Groupie High School # Vincenzo Olavi # GHS Racing # Knockout Cocktail # Vinny's Playground # Modern Day Cowboys # nti Kaleva & the Mistake # Los Gran Artistas
Olin vähän huolissaan Rockberrystä, sillä jäbä ei vastannut koko vitun weekendin aikana viesteihin tai mihinkään, mutta rauhoituin, kun sain kuulla, että äijä oli kadonnut koko loppuviikoksi jonnekin helvetin mökille ilman laturia. Tyyppi oli vielä kruunannut viikonlopun vetämällä ääni käheänä karaokea koko sunnuntain jossain Heinäpään paikallisessa. Veikkaanpa, että You give love a bad name ja The Moment of our love tuli vedettyä muutaman kerran illan aikana. Matt Nitro taas oli maanatain reeneissä sen näköinen, että univelkaa oli taitanut kertyä ainakin kolmen viikon verran. Wegster oli sentään ollut luovalla päällä ja näppäillyt meille uuden biisin, Lovers in the dreamland. Se tullaan todennäköisesti lätkimään seuraavalle levylle, ja hyvällä tuurilla saadaan se keikkakuntoonkin pian. Treenattiin myös muutamaa Nitron uutta riffittelyä koko porukalla. Ai niin ja muuten Raahen Rytmikellari-keikan ajankohdaksi varmistui lokakuun 1. päivä, lauantai JEAH... No mut nyt se on adios, ja nähdään taas hyvin pian darrrrlingggzzz!    

Settilista Nuclear Nightclubin minikeikalla oli seuraava:

College night out
I’m stoned
You thought it was gold
The World is yours
New York broke my heart