tiistai 26. heinäkuuta 2011

Bileitä, big macceja ja baywatchia


frisbeetä katolla
Hey hey hey, Keltaiselta Aitalta starttaava Groupie High Schoolin keikkaura on taas yhden viikon lähempänä. Viime viikon aikana treenattiin neljä kertaa, joten setti alkaa pikkuhiljaa kuullostaa siltä kuin sen pitääkin. Viikonloppunakin saatiin jamisessiot pystyyn, vaikka bändin jokainen heebo oli viettänyt weekendin aikana tunnin jos toisenkin ankarasti bailaten. Henkilökohtaisesti meikän lauantai-ilta sujui parhaassa seurassa pienten alkuvaikeuksien jälkeen. Kastuin vittu likomäräksi matkalla Makuunista erään frendin kämpille, ja se oli ainut sadepilvi Oulun yläpuolella ehkä kahteen kuukauteen. No onneks sain helpotusta saman tien, kun mulle tönäistiin jääkylmä bissetölkki kouraan ja ohjattiin chillaileen sohvalle hyvän musan pariin. Jäbä oli siellä duunailemassa remonttia pensselit ja taltat kädessä ja kertoi nostaneensa kuuden tuhannen euron lainan remppaa varten, joista tosin yks tonni oli vedetty huiviin nestemäisessä muodossa, ja lisäks äijä oli ostanut toisella donalla uuden MacBookin. Hah, osaa jotkut muutkin pistää rahaa palaan, ku meitsi!

Vedettiin skeiteillä ja joboilla takas keskustaan matalaan majatalooni, josta siirryttin siisteimpien mimmien ja poikien kanssa täyteentupatun aittatorin rantaan nauttimaan iltamollukasta ja fresheistä juomista. Yö vierähti klubin tanssilattian ja baaristiskin välimaastossa, jonka jälkeen öinen mäkkärireissu palautti meitsin kuosiin aamun pieninä tunteina. Kaks bic mac -ateriaa  ja M&M’s-mcflurry olivat omiaan tainnuttamaan tän bailaajan sikeille yöunille. Niitä vielä hitaasti nautiskellessa kuuntelin Rotuaarin nurkassa skulannutta espanjalaista kitaristia aivan fiiliksissä. Äijä veteli todellista keikkaa siinä puoli neljän aikaa aamuyöstä, respecit jäbälle. Sunnuntaina käytiin simmaileen lämpimässä ukkosmyrkyssä (tosi viisasta eiks vaan?) ja tsiigailtiin Baywatchia. Mike yritti houkutella meitsiä baariin tsekkaileen Copa American finaalia, mut vedin bissen sijaan vatsalihasliikkeitä ja smoothieita kämpillä, terveellistä vai mitä? Oon muuten aloittanut saatananmoisen kuntokuurin, johon kuuluu noin kuuden kilometrin juoksusetti päivässä, unohtamatta iltaisia keskivartaloliikkeitä. Ja sitä paitsi on jopa rentouttavaa painella heti aamuvarhaisella (yhdentoista aikaa) keskustan katuja pitkin aina Toppilansaareen saakka Spotifyt korvilla ja spottailla vastaan tulevia ihmisiä. Jos kerta pitää jaksaa juosta torille rakennetulla ulkolavalla Bruce Dickinson -tyyliin, on pakko olla jonkilaisessa fitissä, etten mä vielä tässä iässä näytä joltain Meat Loafilta yleisön edessä.  

Odotan mielenkiinnolla Slippery Stuffin putkahtamista ulos uunista, mutta toisaalta katseet on myös  tulevassa. Voin luvata jo tässä vaiheessa sen verran, että kama tulee olemaan jonkin verran raskaampaa. Tietenkään gruupparityyliä ei missään nimessä unohdeta, mutta Matt Nitro tuo mukanaan hiukan rouheampaa soundia, mikä saattanee johtaa johonkin Shout at the devilin ja Rattin Invasion of your privacyn -kuuloiseen perussoundiin. Tämä siis on vaan meitsin varovainen, ennenaikainen arvio, heh! Onkin oikeastaan hyvä, että ekasta levystä tulee sen verran erilainen, ettei sitä vahingossakaan sekoiteta millään tavalla Knockout Cocktailin matskuun. Pistin koko viime viikon syntikkaa purkkiin kuin viimeistä päivää, mut saapa nähdä, mitä äijät tuumaavat uusista raidoista, kunhan kuulevat esimerkiks mun cowbell- ja bongorumpunauhotukset. Saattaa Mike Rockberrykin kiskasta Forstersit väärään keuhkoon, äijä joutuu kohta vittu ostaan lisäyksiä rumpusettiinsä – meitsi on vauhdissa! Alkuviikko on vilistänyt ohi tuttuun tyyliin  beachillä, mut huomenna on bailupäivä, joten kaikki tytöt ja pojat ulos koloistaan ja BAANALLEEE! Perjantaina olis tarkoitus näyttää naamaa Kuopiorockissa, jossa esimerkiksi Reckless Love  saattaa kiinnostaa allekirjoittanutta. Ainoa häpeäpilkku perjantai-illan ohjelmassa on WASP, voi vittu.  Viime viikon meiningin voi tiivistää kahteen biisiin: